Håndsydd lammerull fra Røros – Jubileumsprodukt 15. november 2019 – Posted in: Oppskrifter – Tags: , , , , , ,

Håndsydd Lammerull

Håndsydd lammerull fra Røroskjøtt er spesialitetsmerket. Kvalitetskjøtt fra Røros-traktene, tradisjonell krydderblanding, pluss en god dose kjærlighet og respekt til håndarbeidet ved rullsying legger grunnlaget for et skikkelig kvalitetsprodukt du kan nyte inn mot jul.

Lammerull fra Røros er perfekt til både frokost- og lunsjbordet i jula.

Røroskjøtt kjenner bonden, kua, oksen og vet hvor lammene beiter. Kjærligheten til Røros-traktene og faget gjør at det smaker litt ekstra.

 

Juletapas

Håndsydd lammerull kan også fint brukes til forrett eller juletapas. Det å lage tapas av julemat kan være en fin måte å få spist opp alle de nydelige restene fra julematen. Restematen kan legge til rette for et lekkert og ikke minst godt, nytt måltid.

Her har vi samlet noe av den klassiske julematen for vår region og satt det sammen til juletapas.

 

Hvor får jeg kjøpt håndsydd lammerull fra Røroskjøtt?

Lammerullen fra Røroskjøtt får du kjøpt flere steder i Norge. De fleste Meny-butikker fører produktet. Det samme gjelder for de fleste Megabutikker i Midt-Norge. I tillegg kan du finne produktet hos utvalgte Coop marked og Extra, Spar og Eurospar og Rema i Midt-Norge.

Håndsydd lammerull blir også å finne i flere av Norges flotte spesial- og delikatessebutikker.

Dersom du ønsker produktet inn i din nærbutikk, spør gjerne kjøpmann.

 

Røroskjøtt

Røroskjøtt kjenner bonden, kua, oksen og vet hvor lammene beiter. Kjærligheten til Røros-traktene og faget gjør at det smaker litt ekstra. Røroskjøtt er en kjøttforedingsbedrift som tar alt sitt slakt fra Røros Slakteri. Kalv- og storfeprodukter produseres hele året mens lam og lammeprodukter blir sesongvare. Lokalmatproduksjonen er basert på lokale råvarer og oppskrifter. Ved siden av at det er lokale kvalitetsprodukter, er folk opptatt av sporbarhet. De vil vite hvor maten kommer fra, rett og slett. Gjennom vårt samarbeid med Røros Slakteri kan vi helt nøyaktig spore ethvert produkt tilbake til produsenten og gården. Dette gir folk trygghet.

 

Vel bekomne!