Jubileumsprodukt egg fra Galåvolden Gård 7. mai 2019 – Posted in: Nyheter – Tags: , , ,

I år fyller Rørosmat 20 år. I den forbindelse løfter vi frem et utvalg av våre produkter. Nå hyller vi egg fra Galåvolden Gård!

Mai og juni er ypperlige måneder for egg. Egg er en god råvare i tilleggsretter til både feststemte mai-bord og grillmat i juni. Under kan du lese mer om våre egg, produksjon, oppskriftstips og oversikt over hvor produktet kan kjøpes.

 

Galåvolden Gård

Galåvolden Gård er regionens ledende leverandør av ferske gårdsegg. Galåvolden Gård ligger 720 m.o.h. i Røros. Gården ble begynt ryddet i 1721 av en arbeider ved Røros Kobberverk. Gården drives i dag av 9. og 10. generasjon. Eggproduksjonen startet i 1976 med 900 høner. I dag er det 15.000 høner på gården.  Gården har 2 eggpakkerier der egga kvalitetskontrolleres og sorteres med det samme de er verpet og leveres direkte til butikker og storhusholdninger. Det gir forbrukeren ferskere og bedre egg.

Djevelegg fra Gakåvolden Gård

Djevelegg er enkel, god og fargerik fingermat, og egner seg godt til 17. mai-tapasen. Både som en rett i seg selv, men også som tilbehør til både fisk og kjøtt.

Klikk her for oppskrift

Djevelegg fra Galåvolden Gård

Proteinrik omelett fra Røros

Omelett med egg fra Galåvolden Gård og skjørost fra Rørosmeieriet er lettvint mat med mye god næring for kroppen og nydelige smaker for sjelen!

Klikk her for oppskrift

Omelett med Røros-skjørost_foto_Øyvind Haug

Utsalgssteder

Eggene fra Galåvolden Gård får du kjøpt i Midt-Norge i en rekke Coop Mega, Obs, Ekstra og Marked, samt Rema 1000 og Meny.