Jubileumsprodukt perlende tyttebær fra Røros Bryggeri 14. juni 2019 – Posted in: Nyheter – Tags: , , , , ,

I år fyller Rørosmat 20 år! I den forbindelse løfter vi frem et lite utvalg av våre produkter. Nå hyller vi perlende tyttebær fra Røros bryggeri.

Perlende drikker

Perlende drikker fra Røros Bryggeri egner seg godt som tørstedrikk og er et strålende alkoholfritt alternativ til maten. På Røros bidrar også Perlende tyttebær til en spennende vri på den klassiske GT`en.

NYHET!

Fra tidligere har Røros Bryggeri perlende tyttebær og perlende blåbær. I juni i år kommer perlende rabarbra. En frisk og herlig smaksbombe – med skikkelig rabarbrasmak!

Røros Bryggeri

I 1900 ble aksjeselskapet Røros Mineralvannfabrikk AS stiftet. Selskapet holdt da til i den gamle trehusbebyggelsen på Flanderborg. Oliver Langen, «brus-Oliver», kjøpte brusfabrikken i 1926 og moderniserte den kraftig, slik at dagsproduksjonen kunne være så høy som 400 flasker per dag. Selskapet ble driftet frem til 1981. da tok E.C Dahls over all produksjon i distriktet.

I 2009 så selskapet igjen dagens lys. Rørosinger med kjærlighet til god mat, god drikke og til bergstaden vår etablerte Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS. Med som eiere var blant andre Dag Aadne og Jørn Ketil Sandbakken, som er etterkommere av brus-Oliver. De to viderefører på denne måten en over hundre år lang familietradisjon.

I dag produserer Røros Bryggeri både øl, brus og perlende drikker.

Salgssteder perlende drikker

Perlende drikker fås kjøpt hos utvalgte Meny, Mega, Extra og Obs i Midt-Norge, på Østlandet og Vestlandet.

Finner du ikke produktetet i din nærbutikk? Spør gjerne din lokale kjøpmann om å ta det inn 🙂