Jubileumsprodukt Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt 20. august 2019 – Posted in: Nyheter – Tags: , ,

I år fyller Rørosmat 20 år! I den forbindelse løfter vi frem et utvalg av våre produkter. Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt fra Galåvolden Gård! Under kan dere lese mer om Rørosost og Galåvolden Gård, se tips til oppskrifter og hvor du kan få kjøpt produktet.

Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt

Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt er et resultat av godt samarbeid! Osten fra Galåvolden Gård er tilsatt røkt reinsdyrkjøtt fra Rørosrein. Osten er spesialitetsmerket. Osten har en unik og nydelig smak. Virkelig verdt både et forsøk og et gjenkjøp. Vi tror denne blir en favoritt hos mange.

Rørosost er en egenutviklet mild men smakfull kvitost laget av pasturisert kumelk fra Galåen Samdrift. Osten leveres som normallagret lagret i 3 – 6 måneder, som vellagret lagret i minimum 1 år og som ekstra vellagret lagret i minimum 2 år. Ostene modnes i vakumpose. Det gir en  meget smakfull ost helt uten skorpe.

Flere oster har medaljer fra NM, og RørosOst med Urter og RørosOst med røkt reinskjøtt har medalje fra World Cheese Awards.

Pizza med Rørosost

Nesten alle elsker pizza, og hva er vel bedre enn pizza med god og smakfull ost? Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt tilfører en ny og spennende smak til pizzaen. Den røkte smaken blir rund og god når osten smeltes.

Oppskriften finner du her.

Rørosost med reinsdyrkjøtt

Omeelett med Rørosost

Omelett er fin mat til både frokost, lunsj, middag og kvelds, og kan lages i uttallige varianter. Hva med å tilsette en ny vri? Vi slår et slag for Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt – det gir en spennende og god smak.

Oppskriften finner du her.

Rørososter utvalg

Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt kan kjøpes

Hos utvalgte Coop Obs, Mega, Extra, Prix, Marked i midt-Norge, samt utvalgte Meny, Spar og Eurospar i hele Norge.