Lefser med tørket reinsdyrkjøtt 9. mai 2018 – Posted in: Oppskrifter – Tags: buffet, håndmat, Lefse med tørket reinsdyrkjøtt, røros-rømme, Rørosmat, rørosmeieriet, Stensaas, tapas, Tørket reinsdyrkjøtt
Lefser med noe godt inni er alltid en slager på tapasbordet – både hos store og små. Denne gangen har vi fylt lefsene med tørket reinsdyrkjøtt og rogn.
Ingredienser (6 lefser)
- 100 gr Tørket reinsdyrkjøtt
- 1 lite glass rogn
- Ruccola
- 3 ss Røros-rømme
- 2 ss Kremost naturell
Fremgangsmåte
- Skjær det tørkede reinsdyrkjøttet i tynne skiver.
- Visp sammen Røros-rømme og kremost naturell og smør utover lefsene.
- Strø ruccola, tørket reinsdyrkjøtt og rogn over hele lefsa.
- Rull sammen og skjær i biter.