Ny daglig leder i Rørosmat 2. april 2013 – Posted in: Nyheter – Tags:

Kristin Bendixvold er ansatt som daglig leder i Rørosmat. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Frontal Media og starter 1.oktober. «Rørosmat’s viktigste oppgave er merkevarebygging, og Kristins kompetanse passer perfekt» sier styreleder Ingulf Galåen.

Merkevarebygging og markedsføring

Kristin Bendixvold kom flyttende til Røros for å starte i jobben som Fjelltrainee for to år siden. Etter å ha vært trainee på Røros Hotell og hos Destinasjon Røros fikk hun tilbud om å starte hos Frontal. Hun gleder seg nå til å starte som daglig leder i Rørosmat fra 1.oktober. Fram til årsskiftet vil hun dele seg mellom Rørosmat og Frontal for å få til en myk overgang mellom to selskaper. Kristin sier at hun har stor respekt for jobben som er gjort og at det blir spennende å være med på å utvikle dette selskapet videre. Bendixvold har en bachelor i markedsføring fra TØH i tillegg til annen universitetsutdannelse.

Vil videreutvikle selskapet sammen

Guri Heggem har i dag permisjon fra jobben som daglig leder i Rørosmat, og er engasjert i et vikariat hos Fylkesmannen i Sør-Trøndelag som rådgiver. Hennes vikariat går ut i mai 2013, og skal etter endt permisjon tilbake til Rørosmat. «Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Kristin, hennes kompetanse og erfaring er helt riktig for Rørosmat» sier Heggem.

Rørosmat inn i framtida

I år er Rørosmat inne i en spennende prosess, en videre utvikling av selskapet med en sterkere og forbedret forretningsplan der alle matprodusentene er engasjert er noe av jobben som gjøres i år. Det har vært avholdt flere felles samlinger, og i oktober skal mange av produsentene og de ansatte på studietur. Før julen ringes inn skal andelslaget ha endt opp med en forbedret forretningsplan som skal forsterke det gode samarbeidet og sikre videre utvikling for årene framover. «Merkevarebygging og felles markedsføring er viktige oppgaver både nå og framover, og med både Kristin og Guri i tillegg til de vi har fra før mener vi at vi nå er godt skodd for å gjøre en god jobb» avslutter styreleder Ingulf Galåen.