Vil du bli med i vårt salgsteam? 9. juni 2022 – Posted in: Nyheter

Rørosmat SA har 27 matprodusenter i Røros-traktene som andelseiere. Selskapet Rørosmat SA og merket «Røros – mat fra Rørostraktene» er Norges sterkeste merkevare innen lokalmat. Med ett kontaktpunkt, én ordre og én levering betjener vi det norske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet, og formidler det mangfoldet av varer som våre medlemmer produserer. Selskapet har 7 ansatte og vokser.  Produktene selskapet selger og distribuerer har hovedsakelig et regionalt marked, med økende salg og muligheter nasjonalt Flere av produsentene har utmerket seg med nasjonale priser over lengre tid. Mat og drikkemiljøet i Rørosregionen er unikt i norsk sammenheng.

Selskapet spiller en viktig rolle for utviklingen av mangfold og kvalitet i Norge. Samarbeid med kunder i flere kanaler har et stort potensial for både kunder, produsenter og samfunn. For å bevare og videreutvikle Rørosmat som landets fremste aktør innen lokalmat og videreutvikle selskapet til beste for produsentene så søker vi flere selgere med på laget;

Selger

Selger:
Som selger vil du bli én av et salgsteam på 4,5 stillinger som ivaretar kunder, både innen dagligvarehandelen og storhusholdning. Salgsapparatet bidrar til økt verdiskapning for våre medlemsbedrifter, samt økt fokus og verdiskapning av lokalmat for våre kunder.

 

Du vil ha ansvaret for ringelister hver dag, samt delta på klargjøring av produkter for distribusjon. Dette er hovedoppgaver, men vi legger også andre oppgaver til hver av våre selgere. Om du har erfaring eller interesse for sosiale media, eller erfaring innen logistikk eller andre aktuelle fagområder er det fint.

 

Vi søker deg som;
– har sterk interesse for salgsfaget og noe erfaring
– har evnen til strukturert salgsarbeid og å bygge et godt team
– fremstår kundeorientert

– trives i hektisk salgsmiljø
– har salg-/distribusjonserfaring, gjerne fra mathandel/dagligvare eller HORECA
– har gode brukerkunnskaper i data

Du er;
– Positiv og løsningsorientert
– troverdig og tillitsskapende
– fleksibel og inkluderende
– proaktiv og kommuniserende

Vi tilbyr:

  • Lønn og øvrige betingelser etter avtale
  • Gode pensjonsbetingelser
  • Interessante og varierte arbeidsoppgaver

 

For nærmere informasjon om stillingen og ønske om en konfidensiell samtale, kontakt daglig leder Hilde Sorken tlf. 908 28 858. eller styreleder Ingulf Galåen tlf. 911 27 947.

Søknad sendes hilde@rorosmat.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: snarest