Omelett med Rørosost 20. august 2019 – Publisert i: Forside, Oppskrifter – Stikkord: , , , ,

Omelett med rørosost – klassiker med vri

Omelett er en favoritt som brukes til både frokost, lunsj, middag eller kveldsmat. Tilsetter man Rørosost med røkt reinsdyrkjøtt får man en spennende smak – en fin vri.

Omelett 4 porsjoner:

  • 8 egg fra Galåvolden Gård
  • 8 ss Rørosmjølk
  • 1 ts salt salt og litt pepper
  • Litt Rørossmør til steking
  • Ingredienser du vil ha i omeletten – Her kan man bruke litt av det man har av rester i kjøleskapet, slik som løk, paprika, sopp etc. Vi har i tillegg brukt osten vår med røkt reinsdyrkjøtt fra Rørosrein, raspet.

Finhakk ingrediensene du vil ha i omeletten, slik som løk, paprika, sopp etc. Brun dette i panna med litt smør, og ta det ut av panna. Visp sammen egg, melk og salt. Smelt smøret, og ha i eggeblandinga. Skyv blandingen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer ned i panna. Når omeletten begynner å bli ferdig, legg de stekte ingrediensene og osten på halve delen, og brett omeletten dobbelt. Hvelves over på en tallerken med godt brød og eventuelt en salat ved siden av. Er du glad i majones, prøv litt av vår ekte majones med ramsløk på toppen.

Vel bekomme!