Djevelegg fra Galåvolden Gård 9. mai 2018 – Posted in: Oppskrifter – Tags: , , , , , , , , , ,

Djevelegg er enkel, god og fargerik fingermat, og egner seg godt til 17. mai-tapasen. Både som en rett i seg selv, men også som tilbehør til både fisk og kjøtt. Vi har brukt Røros-rømme og Rørosmajones i våre egg. I tillegg har vi beholdt noen naturlig og pyntet med rogn og revet tørket reinsdyrkjøtt over.

Ingredienser

 

Fremgangsmåte

  • Kok egg str L fra Galåvolden Gård i 8 minutter (litt smilende) og avkjøl.
  • Skrell og del eggene i 2.
  • På 3 av eggene tar du ut den gule plommen og tilsetter rømmen, majones, sennep og krydder. Røres til en jevn masse. Legg massen tilbake i eggene. Pynt med persille og revet, tørket reinsdyrkjøtt.
  • På de resterende eggene pynter du med rogn og river over litt tørket reinsdyrkjøtt.

 

 

Rørosmatprodukter i «djevelegg fra Galåvolden Gård»

Egg fra Galåvolden Gård
Rørosmajoness_egg fra Galåvolden Gård
Tørket reinsdyrkjøtt
Økologisk Røros Rømme fra Rørosmeieriet