Fem produkter fra Røros-traktene videre i Det Norske Måltid 29. august 2016 – Posted in: Nyheter – Tags: , , , , , , , ,

Juryen i Det Norske Måltid har nå smakt seg igjennom 130 ulike produkter fra dyktige, norske matprodusenter. 78 av produktene er videre til delfinalene som finner sted i Bergen den 2.9.16, Oslo 3.9.16, Trondheim 14.9.16 og Tromsø 23.9.16. Det er i alt 12 ulike konkurransekategorier, og på hvert delfinalested blir 3 kategorier ferdig vurdert og 3 finalister i hver kategori blir sendt videre til finaledømming i november.

5 Rørosprodukter

3 produsenter i Rørosmat SA står i år for de 5 produktene som har gått videre til delfinalene. Galåvolden Gård stiller med 2 ulike typer is, Rørosmeieriet med ost og Rørosbaker`n med 2 produkter av flatbrød. Flere av produktene er i samme konkurransekategori og kommer til å konkurrere mot hverandre.

Årets godbit

Årets meieriprodukt foredlet

Se hele listen over produkter som er videre her »

Økologisk Cottage Cheese fra Rørosmeieriet
Økologisk Cottage Cheese fra Rørosmeieriet
Røros Flatbrød fra Rørosbaker`n
Røros Flatbrød fra Rørosbaker`n
RørosIs Blåbærsorbet fra Galåvolden Gård
RørosIs Blåbærsorbet fra Galåvolden Gård

Det Norske Måltid

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. Konkurransen har som mål å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet til norsk matproduksjon. Hvem som blir årets vinnere vil bli offentlig på finalen i Det Norske Måltid i Stavanger, fredag 6. januar 2017.

Billetter til finalen kan kjøpes her »

Les mer om kriterier og kategorier her »