Kjøleskapsgrøt med Røros-yoghurt 9. januar 2019 – Publisert i: Oppskrifter – Stikkord: , , , , ,

Kjøleskapsgrøt er lettvint og smakfullt. Alle kan toppe med det de liker og ingen kjeler skal vaskes etterpå – perfekt for å få en næringsrik og rolig start på morgenen.

2 store porsjoner

  • 3 dl havregryn
  • 2 ss sesamfrø/linfrø
  • 2 ss hakkede nøtter
  • 1 ss honning (Nordli Gård, Solsiden Honning)
  • 1 dl eplejuice
  • 1 dl Rørosmjølk (Rørosmeieriet)
  • 1 del Røros yoghurt naturell (Rørosmeieriet)
  • 1 raspet eple

Topping etter ønske

Kvelden før du skal spise grøten rører du sammen alle ingrediensene i en bolle eller et glass med lokk og setter det i kjøleskapet. Grøten er klar etter 5-6 timer.

Rørosmatprodukter i oppskriften:

Rorosmeieriet_lettmjolk_rosa_web
Røros Yoghurt Naturell
Lynghonning fra Røros-traktene