Proteinrik omelett med Røros-skjørost 9. januar 2019 – Publisert i: Oppskrifter – Stikkord: , , , , , ,

Omelett med egg fra Galåvolden Gård og skjørost fra Rørosmeieriet er lettvint mat med mye god næring for kroppen og nydelige smaker for sjelen!

Til 4 personer:
6 egg
6 ss mjølk
100 gr. grønnkål
2 stilker vårløk
1 beger Skjørost
Havsalt
Nykvernet svart pepper

Tilbehør:
8 skiver spekeskinke
4 reddiker
Godt brød
Røros Smør

 

Slik gjør du:

1.
Grovhakk vårløk og grønnkål. Visp egg og melk, tilsett salt og pepper og finsmuldret skjørost (spar litt skjørost til topping).

2.
Fres grønnkål og vårløk i en stekepanne med litt smør. Skru ned varmen og tilsett eggeblandingen. La pannen stå på svak varme til omeletten har stivnet. Bruk gjerne lokk.

3.
Når omeletten har stivnet topper du den med skivet reddik, skiver av spekeskinke og en liten håndfull skjørost.

4.
Serveres med godt brød med masse Røros Smør!

Rørosmatprodukter i oppskriften

Rorosmeieriet_lettmjolk_rosa_web
Rorosmeieriet skjørost
Egg_Galåvolden Gård